1001 gece yatı
1001 Gece Yatı Adres Çamlıbahçe Rıhtımı, Bebek, Beşiktaş – İstanbul

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

1001 Gece Yatı hakkında

İstanbul’un masmavi denizlerinde düğün planlayanlar için bir başka tekne önerisiyle geldik! Sektörde 30 yıllık deneyimleriyle bir sürü davetliyi ağırlayan, pek çok çiftin düğününe ev sahipliği yapan 1001 Gece Yatı ile tanış. 500 kişiye varan kapasitesiyle bu teknede rüya gibi bir düğün seni bekliyor olabilir. Daha fazla bilgi almak istiyorsan bu yazımızın devamı senin için!

  • Bu teknenin yolcuları için sigorta yaptırabildiğini belirtelim. Birden fazla sigorta paketleri bulunuyor.
  • Pek çok tekne düğününde karşılaştığımız gibi 1001 Gece Yatı da istediğin iskeleden hareket edebiliyor, güzergahı sen belirliyorsun.

1001 gece yatı

1001 Gece Yatı düğün fiyatları

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)1.000 - 1.500 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi)750 - 1.000 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu)1.000 - 1.500 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi)750 - 1.000 TL
  • Bu teknenin fiyatlarının hiç de uçuk olmadığını tablodan görebilirsin.
  • Hafta sonu fiyatlarının biraz daha tuzlu olduğu dikkatimizi çekiyor. Daha ekonomik bir düğün isteyenler hafta içi bir güne plan yapmayı tercih edebilirler.
  • Yemekli ve yemeksiz olarak planlanabiliyor düğünler.
  • Eğer yemekli bir düğün tercih edecek olursan misafirlerine Türk mutfağının en güzel lezzetleri sunuluyor. Bu noktada dışarıdan bir catering firmasıyla çalışamadığını belirtelim.
  • Yemek servisi gece 03:00’e kadar sürebiliyor.
  • Diyabet, kosher, vegan ve vejetaryenler için özel menüler planlanabiliyor. Bunun yanı sıra, düğün öncesinde menü tadımı yapabiliyorsun.
  • Minik davetliler için ilgi çekici menüler tasarlayabildiklerini de unutmayalım!
  • Elbette burada bulunan fiyatlar yaklaşık fiyatlar ve düğünden düğüne farklılık gösterebilir. Kendi düğünün için en doğru fiyatları almak istersen sayfamızda bulunan butonlar aracılığıyla firmadan teklif alabilirsin.

Fiyat Teklifi Al

Kapasite

Yemekli kapasite 400-500 kişi
Kokteylli kapasite 400-500 kişi
Açık alan kapasitesi 400-500 kişi
Kapalı alan kapasitesi 400-500 kişi

1001 gece yatı

1001 Gece Yatı düğün paketleri

  • Organizasyon sorumlusu
  • Yemek servisi
  • Servis personeli
  • Dekorasyon ve süslemeler
  • Müzik yayını
  • Işık, ses ve sahne sistemleri
  • Fotoğraf ve video çekimi

Dekorasyon ve süsleme

Üst katı açık, alt katı kapalı olarak tasarlanan 1001 Gece, altın rengi zarif sandalyelere ve yuvarlak masalara sahip. Açık alanına bir düğün takı ve masası yerleştirilebiliyor ve burası beyaz romantik çiçeklerle süsleniyor. Masa-sandalye süslemeleri de seçtiğin renk paletine göre yapılıyor: mor, siyah, altın rengi tüller görebiliyoruz. Masalarda kullanılan görkemli şamdanlar ve mumlar da gözümüzden kaçmıyor.

1001 gece yatı

Müzik

1001 Gece Tekne’de müzik ve eğlence sabahlara kadar sürecek! Düğününde deneyimli müzisyenler görev alıyor olacak, üstelik müzik yayını gece 03:00’e hatta daha sonrasına kadar devam edebiliyor. Müzisyenler için gereken her türlü ses ve sahne sistemi de teknede bulunan personel tarafından kuruluyor. Boğaza karşı en sevdiğin şarkıları dinleyeceğin muhteşem bir geceye hazır ol!

Düğün fotoğrafçısı

Arkada masmavi deniz, önde ışıl ışıl parıldayan sen! Düğününden hatıra olarak saklamak için bir sürü fotoğraf karesiyle ayrılman gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden gemide senin için görevlendirilecek bir fotoğraf ekibi olmasına çok sevineceksin. Düğününü video kaydına almanın yanı sıra bu muhteşem daveti ölümsüzleştirmiş olacaklar. Tekneye dışarıdan fotoğrafçı getiremediğini belirtelim.

1001 gece yatı

1001 Gece Yatı kına gecesi organizasyonu

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)1.000 - 1.500 TL
Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta içi)750 - 1.000 TL
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta içi)Paket Fiyatı Yoktur
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta sonu)Paket Fiyatı Yoktur

Eğer dilersen 1001 Gece Yatı’nda kına geceni ya da bekarlığa veda partini de düzenleyebilirsin. Bu davetin güzergahını da seni belirliyor olacaksın. Yine yemekli ve yemeksiz olarak organize edebildiğin kına gecende orkestra en gözde kına gecesi parçalarını çalıyor olacak. Kına süslemeleri de cabası. Eğer dilersen bir dans koreografisi hazırlaman da mümkün.

Fiyat Teklifi Al

Alkışlarımız

  • Bu güzel tekneye ilk alkışımız güzergah konusundaki esnekliklerinden geliyor. Düğününü istediğin iskelede başlatabilir, Marmara Denizi’nin maviliklerinin tadını doyasıya çıkarabilirsin.
  • Teknede canlı müzik imkanı olmasını çok sevdik.
  • Fotoğraf ve video çekimi düğün paketlerinin içinde geliyor.
  • Şık ve uyumlu dekorasyonu sayesinde bu teknede prens ve prensesler gibi hissedeceksiniz.
  • Teknede yemekler konusunda da söz hakkın oluyor. Özel menüler de planlayabiliyorsun.
  • Şayet düğününü bu gemide yapmaya karar verirsen o gün yalnızca senin etkinliğini organize ediyor olacaklar.

1001 Gece Yatı çift yorumları

Aylin & Serkan: “Düğünümüz için mekan araştırması yaparken 1001 Gece Yatı ile görüştük. 30 yıllık deneyimleriyle düğünümüzü kusursuz bir şekilde organize edince başka bir şirket arayışına girmedik. en özel günümüzü bize masal tadında yaşattıkları için tüm ekibe teşekkür eder, 1001 Gece Yatı’nı düğün yapacak tüm çiftlere öneririz.”

Ebru & Alper: “Her şey çok güzeldi. Servis, organizasyon, dekorasyon, yemekler mükemmeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz bize böyle muhteşem bir gece yaşattıkları için.”

1001 gece yatı

1001 Gece Yatı nerede ve nasıl ulaşabilirsin?

Adres: Çamlıbahçe Rıhtımı, Bebek, Beşiktaş – İstanbul

Daha önce de belirttiğimiz gibi, düğünün için tekneyi İstanbul’un herhangi bir iskelesinden kalkacak şekilde ayarlayabiliyorsun. Ancak 1001 Gece Yatı normal şartlarda Bebek İskelesi’nde duruyor. Buraya ulaşmak için Beşiktaş ya da Sarıyer’den otobüs ve minibüslere binebilirsin. Ayrıca şehir hatları vapurlarının da Bebek’e vapurları oluyor. Tercihin hangi iskeleden hareket etmek olursa olsun taksiyle de ulaşım sağlayabilirsin.

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları