1453 çırpıcı sosyal tesisleri
Adres Osmaniye Mah. Çırpıcı Spor Tesisleri İç Yolu (Çırpıcı Şehir Parkı içi) Zeytinburnu/Bakırköy/İstanbul

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri hakkında

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi Zeytinburnu Bakırköy’de merkezi konumu, güler yüzlü personeli, doyurucu menüleri, kaliteli hizmeti ile sevilen bir düğün mekanı. Geniş, ferah, aydınlık düğün salonu dört mevsim için uygun. Golden detayların hakim olduğu şık salon; düğün, nişan ve kına gecelerine ev sahipliği yapıyor. İBB Çırpıcı Sosyal Tesisleri kokteyl ve yemekli düğün menüleri ile farklı bütçelere hitap ediyor. Sosyal tesisler düğün için temiz, kaliteli ve uçuk olmayan fiyatları ile çiftleri cezbediyor. İstanbul’da uygun fiyatlı düğün mekanları arasında sayılması gereken bir yer. Özellikle geniş metro ve metrobüs ağı ile ulaşımı kolay bir yerde olması mekanın popülaritesini arttırıyor.

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri düğün fiyatları

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)2.000 – 3.000 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi)2.000 – 3.000 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu)1.000 - 1.500 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi)1.000 - 1.500 TL
  • 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi düğün fiyatları menülere göre değişiyor. Erguvan, Mimoza, Açelya ve Lale adını verdikleri menülerinin yanında daha uygun fiyatlı kokteyl ve çocuk menüleri de var. Menülerin içeriği ve net rakamlar için “fiyat teklifi al” butonu seni bekliyor. ?
  • Dışarıdan catering firması getirmeyi düşünüyorsan İBB Çırpıcı Sosyal Tesisleri kabul etmiyor.
  • Servis 23:00’e kadar sürüyor.
  • Sosyal tesislerin hepsinde olduğu gibi 1453 Çırpıcı’da da alkol servisi yok.
  • Düğünden önce menünün tadına baktırıyor, değiştirmek istersen yardımcı oluyorlar.

Bunlara da bak: Kişi Başı 30 TL’den Başlayan Yemekli Avrupa Yakası Düğün Mekanları

Kapasite

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri yemekli düzende 600 kişiyi rahatlıkla ağırlayacak kapasitede. Hafta içi minimum 300, hafta sonu ise en az 400 kişilik organizasyonlar düzenliyorlar. Daha az sayıda davetlinin olduğu butik bir düğün yapmak istersen diğer İstanbul düğün salonları ellerinden öper. ?

Düğün paketleri ve organizasyonu

Sosyal tesisler düğün mekanları olarak çizgileri, konseptleri belli yerler oluyor. İBB Çırpıcı Sosyal Tesisleri de menünün yanında standart süsleme, gelin yolundan salona giriş, pasta kesme, volkan şovlu ilk dans, DJ ve canlı müzik, sinevizyon gösterisi, fotoğraf ve video çekimi adım adım gerçekleştiriliyor. Dışarıdan organizasyon firması getirmeni kabul etmeyen 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nin güncel düğün kampanyalarını ve paketlerin detaylarını öğrenmek için mekanla iletişime geçebilirsin.

Fiyat Teklifi Al

Dekorasyon ve süsleme

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri golden görünümlü tiffany sandalyeler, suplalar, kristal taşlı ve çiçek aranjmanlı masa şamdanları, beyaz masa ve renk seçenekli sandalye kumaş bağlamaları ile derli toplu, şık bir salon. Birçok düğün salonunun aksine burada kare masa düzeni var. Genel olarak kibar bir yer ama farklı ve biraz daha trend bir konsept istersen sıkıcı gelme ihtimali de var.

Müzik

Müzik 23:00’e kadar sürüyor. Canlı müzik ve DJ hakkında detaylı bilgiyi mekanın yetkilileri verecek.

Düğün fotoğrafçısı

İstanbul’daki düğün salonlarının çoğu gibi Çırpıcı Sosyal Tesisleri de düğün fotoğrafları ve video çekimi için dışarıdan kimsecikleri kabul etmiyor. Fotoğraf ve video çekiminin detaylarını, kaç pozun ücretsiz olduğu gibi bilgileri fiyat teklifi istediğinde sana gönderecekler.

Otopark

100-150 araçlık otoparkında valesi de var.

Alkışlarımız

  • 1453 Çırpıcı Bakırköy Sosyal Tesisleri düğün için dudak uçuklatmayan makul fiyatlar, doyurucu ve lezzetli menüler, şık bir salon ve güler yüzlü çalışanlar sunuyor. Gayet iyi.
  • Ulaşım açısından merkezi bir yerde. Metro, metrobüs, tramvay ve otobüsle ulaşım alternatifi bol.
  • Parkın içinde olduğu için etraf yemyeşil ve salonun camekanlı duvarlarından bahçe görülebiliyor.
  • Salon şık, aydınlık, yüksek tavanlı ve havalandırması iyi.
  • Menü tadımı yaptırmaları güzel.
  • Kendisine ait otoparkı ve valesinin olması güzel.

Keşkelerimiz

  • Açık alanı da olsa yaz düğünleri için harika bir yer olurdu.
  • Dışarıdan hiçbir firmayı kabul etmemeleri biraz sınırlayıcı.

Ne kadar çok mekan incelesen o kadar iyi:

Diğer organizasyonlar

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri nişan, kına gecesi, sünnet düğünü, kurumsal etkinlikler, mezuniyet balosu, partiler, açılışlar gibi yelpazesi geniş organizasyonlar için tercih ediliyor.

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri nerede, kiminle görüşebilirsin?

Adres: Osmaniye Mah. Çırpıcı Spor Tesisleri İç Yolu (Çırpıcı Şehir Parkı içi) Zeytinburnu/Bakırköy/İstanbul

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları

İBB Sosyal Tesisleri arasında Bakırköy’de en sevilenlerden olan 1453 Çırpıcı’dan aldığın fiyat teklifini yorumlarda yazarsan diğer çiftlere ilk elden yardımcı olursun, aşırı makbule geçer. ? Bu arada yazımız işine yaradıysa yıldızımızı da bekleriz. ?