2000 düğün salonu
2000 Düğün Salonu Adres:  Yıldırım Mah. Şehit Kamil Balkan Cad. No:64/B, Bayrampaşa / İstanbul

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

2000 Düğün Salonu hakkında

”Gösterişli düğünlerin müdavimiyim, kalabalık düğün olmazsa olmazım” diyorsan, 2000 Düğün Salonu Bayrampaşa senin için harika bir seçenek! Şık avizeleri, Napolyon sandalyeleri ve yüksek tavanlı kapalı salonu olan mekanda beyaz ve altın renkleri ağırlıklı olarak kullanılmış. Kendini kraliyet ailesine ait hissedeceğin bir gece için daha fazla bilgi almak istiyorsan okumaya devam et!

Düşük bir bütçen varsa bu salonda zarif düğün hayallerini gerçekleştirmen oldukça kolay! Mekan, fiyatları ve yemekli alternatifleri ile oldukça uygun. Eğer yemeksiz bir davet düzenlemek istiyorsan mekânda yemeksiz alternatifler de sunuluyor. Merkezi konumu sayesinde kolayca ulaşabileceğin salon, tecrübeli personeliyle seni karşılamaya hazır. Geniş dans pistinden gece boyunca inmeyeceğini düşünüyoruz.

2000 düğün salonu

2000 Düğün Salonu fiyatları

Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta sonu)20.000 TL'den az
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)250 TL'den az
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta içi)20.000 TL'den az
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi)250 TL'den az
  • Düğününü yemekli ya da yemeksiz olacak şekilde planlayabilirsin.
  • Kısıtlı bir bütçen varsa 2000 Düğün Salonu fiyatları oldukça uygun. Bayrampaşa çevresine baktığımızda salonun fiyatları ortalamanın altında görünüyor.
  • Yemekli düğünlerde fiyatlandırma kişi başı yapılırken yemeksiz düğünlerde ise paket fiyat uygulanıyor.
  • Dilersen salonun menüsünü tercih edebilir ya da dışarıdan getireceğin bir catering firmasıyla anlaşabilirsin.
  • Yemek ve içecek servisi 23.00’te sona eriyor. Eğer düğününü gece yarısından sonra da sürdürmek istiyorsan bunu göz önünde bulundurmanı öneririz.
  • Sana özel fiyat teklifini öğrenmek istiyorsan alttaki pembe butona tıklayabilirsin!

Fiyat Teklifi Al

Kapasite

”Ben hep kalabalık düğün hayal ettim” ”Herkes yanımda olmazsa olmaz” diyorsan, bu mekan tam da hayallerini gerçekleştirebileceğin bir yer! 500-750 kişilik kapasitesi ile tüm misafirlerini rahatça ağırlama garantisi veriyorlar. Salonun büyüklüğü, herkesin ferah ve keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayacak. Tüm sevdiklerin ile birlikte unutulmayacak bir gece yaşayacağını şimdiden görebiliyoruz. ?

2000 düğün salonu

2000 Düğün Salonu paketleri

Düğününü bu mekanda yapmaya karar verdin ve heyecandan yerinde duramıyorsun. Sırada düğün paketinde neler olduğunu öğrenmek var. Merak etme, senin için en yararlı bilgileri burada topladık! Öncelikle yemekli bir düğün organize etme planın varsa bu konuda kesinlikle emin ellerdesin. Çünkü salondaki tecrübeli çalışanlar her konuda sana yardımcı olacaklar.

Salonun organizasyon sorumlusu sayesinde her detayı gözden geçirebilir ve değişiklik yapabilirsin. Menü tadımı ve menülerde değişiklik olanakları sayesinde özel menüler oluşturabilir ve gece boyunca lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsin. Işık, sahne ve ses hizmetleri de geceni de unutulmaz anılarla taçlandıracak. Bunun yanı sıra dilersen dışarıdan organizasyon ve catering firması ile anlaşabilirsin.

2000 düğün salonu

Dekorasyon ve süsleme

  • Altın sarısı ve beyazın yoğun bir şekilde kullanıldığı salonun her köşesinden saray havasını alabiliyorsun.
  • Altın kaplamalı aynalar ve Napolyon sandalyeler salonu daha da şık hale getiriyor.
  • Masa düzeni dans pistini kapatmayacak şekilde özenle yerleştirilmiş.
  • Gelin-damat masası da kendini özel hissetmeni sağlayacak ve incelikle düşünülmüş başka bir detay.
  • Yüksek tavan sayesinde ferah bir atmosferde sunan salondaki kristal avizeler de bu tavanı ihtişamlı gösteriyor.

Müzik

Geniş pistinde doyasıya dans edeceğin 2000 Düğün Salonu Yıldırım; gece boyunca donanımlı ses sistemi, orkestra ekibi ve birbirinden eğlenceli şarkıları ile hizmetinde olacak. İstersen canlı müziğe eşlik edebilir ya da özel bir parça isteğinde bulunarak unutulmayacak anılar biriktirebilirsin. Salonun dans pisti gece 23:00’e kadar tamamen sana ve çılgın danslarına ait, tadını çıkar!

2000 düğün salonu

Düğün fotoğrafçısı

Dışarıdan bir fotoğrafçı ile anlaşman mümkün olmasa da fotoğraflarını çekecek profesyonel bir ekip salonda seni karşılamaya hazır olacak! Profesyonel video ve fotoğraf çekimi hizmetleri sayesinde en özel gecenin hatıralarını ölümsüzleştirebilirsin. Ayrıca fotoğraflar çekildikten sonra hemen basıldığı için beklemene gerek yok! Gece boyunca kadraja yansıyacak mutluluğunun daim olmasını diliyoruz! ?

2000 Düğün Salonu kına gecesi organizasyonu

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)Yemek Servisi Bulunmuyor
Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta içi)Yemek Servisi Bulunmuyor
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta içi)20.000 TL'den az
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta sonu)20.000 TL'den az

2000 Düğün Salonu İstanbul düğün salonları arasında yer alsa da sadece düğün organizasyonları ile kısıtlı bir mekân değil. Düğününden önce geleneksel bir kına gecesi düzenlemeyi planlıyorsan 2000 Düğün Salonu tekrar yanında! 2000 Düğün Salonu fiyatları kına gecesi için daha da uygun ve geniş kapasiteli salonu sayesinde istediğin herkesi çağırarak unutulmayacak bir kına gecesi düzenleyebilirsin.

Salona hâkim altın ve beyaz renklerin kına tahtında da kullanıldığını görüyoruz, böylece kına gecende de oldukça asil hissedeceksin. Organizasyon sorumlusu sayesinde her detayın üzerinden incelikle geçebilirsin. Bunun yanı sıra Hint kınası, davul şovu, kına ekibi, kına takımını da temin ediyorlar. Senin için her adımı özenle planladıklarını söyleyebiliriz.

Fiyat Teklifi Al

Alkışlarımız

  • Bizce İstanbul 2000 Düğün Salonu fiyat konusunda seni mutlu edecek bir mekân. Çünkü ortalamanın altındaki fiyatları ve lezzetli yemekleri muhteşem bir davet planlamana yardımcı olacak!
  • Kalabalık ve gösterişli bir düğün planlıyorsan altın ve beyaz renkleriyle bezenmiş salonun tam sana göre olduğunu düşünüyoruz.
  • Menü tadımı ve menüde değişiklik yapma olanağı sunan mekan, senin memnuniyetini ne kadar önemsediğini gösteriyor.
  • Dışarıdan getirebileceğin organizasyon ve catering firması sayesinde düğününün kusursuz olduğundan emin olabilirsin.
  • Salonun bünyesinde çalışan organizasyon sorumlusu da düğün heyecanı sebebiyle unutabileceğin her ayrıntıyı gözden geçirmek için seninle birlikte çalışıyor olacak. Bunun büyük bir alkışı hak ettiğini düşünüyoruz.

2000 düğün salonu

2000 Düğün Salonu nerede ve nasıl ulaşabilirsin?

Adres: Yıldırım Mah. Şehit Kamil Balkan Cad. No:64/B, Bayrampaşa / İstanbul

”2000 Düğün Salonu Bayrampaşa’ya nasıl gidilir?” diye soruyor olabilirsin. Merkezi konumu sayesinde özel araç ya da toplu taşımayla kolayca ulaşabileceğin salona 32, 336E ya da 36V otobüsleri ile gittikten sonra Şehit Kamil Balkan Caddesi Durağı’nda inebilirsin. Buradan yürüyerek salona ulaşman mümkün. Salon ayrıca Park Ada’ya 200 metre mesafede yer alıyor ve yakınında tramvay durakları da bulunuyor.

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları